Rețele exterioare

Fiecare clădire sau construcție are nevoie de o rețea exterioară de canalizare sau de evacuare a apă pentru a putea funcționa corespunzător. MAD INSTAL vă propune o echipă de profesioniști instalatori, care pot executa orice lucrare de realizare a rețelelor exterioare pentru spațiul dumneavoastră.

Serviciile de montaj rețele exterioare oferite de MAD INSTAL

Montaj stații și ministații de epurare a apei

Pentru construcțiile care nu beneficiază de racordare la rețeaua de canalizare, MAD INSTAL vă propune sistemul de stație sau mini stații de epurare a apei. Prin construcția și funcționarea lor, stațiile de epurare a apei valorifică apa consumată și asigură o protecție sporită a mediului înconjurător.

Canalizări exterioare menajere și pluviale

Prin sistemul de canalizare exterioară se includ ansamblul de conducte, precum și construcțiile și dispozitivele care colectează, epurează și evacuează apele uzate din centrele populate și le transferă într-un emisar ecologic, precum râuri sau fluvii. MAD INSTAL este partenerul dumneavoastră de încredere în realizarea corectă a canalizărilor exterioare menajere și pluviale.

Montaj bazine colectare a apei subterane

Bazinele de colectare sau rezervoarele de apă subterană sunt folosite în stocarea apei uzate sau a apei pluviale din perimetrul ansamblului dumneavoastră. Specialiștii MAD INSTAL asigură lucrări de montaj al bazinelor de colectare al apei pentru diverse domenii, de la spațiile rezidențiale până la cele industriale de mare amploare.

Pentru a beneficia de serviciile MAD INSTAL

contactează-ne cu încredere!

×