Instalții termice

Pentru proiecte de succes, MAD INSTAL este partenerul ideal! Executăm întregul proces de realizare și instalare a sistemului termic în spațiul dumneavoastră, atât pentru sistemele interioare cât și exterioare în spațiile rezidențiale, comerciale, industriale sau office.

Datorită complexității serviciilor noastre, specialiștii instalatori MAD INSTAL vă oferă servicii profesionale executate într-un timp corect, alături de produse și echipamente recomandate pentru calitatea și fiabilitatea lor pe termen lung.

Tipuri de instalații termice efectuate de MAD INSTAL

Sisteme de încălzire în pardoseală

O modalitate rapidă și eficientă de încălzire a spațiului dumneavoastră este sistemul de încălzire în pardoseală. Veți beneficia de un consum redus de energie termică, încălzire constantă de jos în sus și păstrarea căldurii mai mult timp în camera dumneavoastră.

Sisteme de încălzire - răcire perete și tavan

Un sistem complex, care funcționează după același principiu ca al încălzirii în pardoseală, fiind posibilă instalarea atât în pereți de rigips, cât și în pereții de tencuială. Prin acest sistem, se distribuie uniform temperatura dorită în încăpere asigurând confortul de care aveți nevoie.

Montaj radiatoare și cazane pe lemne

Pentru că acoperim toate domeniile de instalații termice, MAD INSTAL vă propune servicii complete de montaj pentru radiatoare termice și cazane pe lemn. Acoperim atât instalarea traseului termic prin țevi și conducte, cât și montajul profesional al echipamentelor de încălzire.

Montaj sisteme de ventiloconvectoare spații comerciale sau industriale

Pentru că acoperim toate domeniile de instalații termice, MAD INSTAL vă propune servicii complete de montaj pentru radiatoare termice și cazane pe lemn. Acoperim atât instalarea traseului termic prin țevi și conducte, cât și montajul profesional al echipamentelor de încălzire.

Montaj sisteme de panouri solare cu boiler

Sistemele de panouri solare cu boiler sunt soluția ideală pentru eficientizarea energiei electrice cu costuri reduse. MAD INSTAL vă asigură montajul profesional al panourilor solare conectate cu succes la boilerul interior sau exterior, printr-un circuit sigur și flexibil pentru dumneavoastră.

Montaj cazane pe peleți

Aceste cazane termice pe peleți sunt un sistem termic automat și ecologic pentru spațiul în care urmează a fi montat. MAD INSTAL asigură montajul corect al cazanelor pe peleți, indiferent de mediul de aplicare – pentru centrale casnice, comerciale sau industriale.

Montaj camere tehnice complexe cu centrală gaz, panouri solare și puffere

Pentru că montajul acestor sisteme necesită specialiști instruiți, MAD INSTAL este partenerul dumneavoastră în montajul camerei tehnice complexe prin diverse aplicații precum centrale pe gaz, panouri solare și puffere cu diferite destinații pentru piscine, jacuzzi sau ciubăr.  

Automatizări camere tehnice și sisteme de încălzire în pardoseală

Automatizarea camerei tehnice și a sistemului de încălzire în pardoseală vă oferă confortul și siguranța de care aveți nevoie. MAD INSTAL vă propune servicii complete și profesionale de automatizare pentru sistemul termic pe care îl dețineți.

Pentru a beneficia de serviciile MAD INSTAL

contactează-ne cu încredere!

×