HVAC

Sistemele de climatizare și instalațiile de ventilație au aplicabilitate în majoritatea domeniilor, de la construcții civile până la cele comerciale, industriale și office.

MAD INSTAL vine în ajutorul dumneavoastră cu soluții optime de montaj și instalare a sistemelor HVAC, precum și a stațiilor de tratare a aerului din spațiul dumneavoastră. Sistemele de climatizare și ventilație vă oferă avantaje directe, atât prin eficientizarea energetică și a costurilor, cât și a aerului respirator din spațiul dumneavoastră.

Serviciile HVAC oferite de MAD INSTAL

Montaj aparate aer condiționat

Asigurăm montajul corespunzător pentru aparatele de aer condiționat, luând în calcul toți parametrii termici și de funcționare pentru ca dumneavoastră să beneficiați de servicii complete și fără griji pe termen lung.

Montaj sisteme de ventilație

Montajul sistemelor de ventilație este o operațiune complexă, pentru că necesită conectarea a mai multor unități la un singur sistem, pentru a eficientiza complet aerul din spațiul dmneavoastră. În funcție de complexitatea construcției, specialiștii MAD INSTAL vă vor propune cele mai optime soluții pentru nevoile dumneavoastră.

Montaj stație de tratare a aerului

Stația de tratare a aerului asigură ventilația, încălzirea, răcirea umidificarea și dezumidificarea aerului din sistemul de climatizare actual. Este o soluție necesară pentru o funcționare optimă a întregului sistem HVAC, care poate fi montat cu ușurință în orice tip de clădire, de la construcții rezidențiale până la cele mai complexe clădiri administrative sau spații industriale.

Pentru a beneficia de serviciile MAD INSTAL

contactează-ne cu încredere!

×