Despre noi

Despre noi

Suntem MAD INSTAL SRL, firmă specializată în executarea și montajul instalațiilor sanitare, instalațiilor termice, instalațiilor HVAC și al rețelelor exterioare.

Firma a fost fondată în 2013 din ambiție și devotament față de oferirea de servicii de calitate și performanță în timp pentru beneficiarii din domeniul civil, comercial și industrial. Astăzi, MAD INSTAL SRL a reușit să construiască o rețea de peste 1000 de clienți, a căror satisfacție și mulțumire pentru serviciile primite ne-a determinat să ne continuăm evoluția pentru a ajunge la obiectivul nostru principal, acela de a deveni o companie de renume pe piața românească în domeniul serviciilor de instalații.

Misiunea noastră este să devenim una dintre alegerile principale ale clienților noștri, atât datorită profesionalismului echipei MED INSTAL, cât și datorită serviciilor și produselor de calitate înaltă pe care le punem la dispoziția clienților noștri.

Experiența noastă în acest domeniu ne-a făcut să depășim orice limitare și orice provocare întâlnită în activitatea noastră, motiv pentru care o mare parte dintre clienții trecuți continuă să ne contacteze și să aleagă serviciile noastre, la fel de calitative, chiar dacă termenul de garanție nu mai este valabil. 

Am consolidat o bază de date solidă cu cei mai mari importatori de materiale specifice domeniilor noastre de aplicabilitate, care constituie o dovadă clară a calității produselor comercializate. Pentru MAD INSTAL, prioritar este nevoia clientului și calitatea serviciilor oferite, astfel că oferim consultanță de specialitate gratuită tuturor beneficiarilor care doresc servicii complete și o firmă de încredere pentru realizarea proiectelor cu un real succes.

Pentru a beneficia de serviciile MAD INSTAL

contactează-ne cu încredere!

×